iPhone 6S este compatibil cu Digi Mobil 4G

iPhone 6S compatibil cu Digi Mobil 4GiPhone 6S este compatibil cu Digi Mobil 4G dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, modelul A1688 al iPhone 6S functionand fara probleme in noua retea a companiei RCS & RDS lansata saptamana trecuta.

V-am spus saptamana trecuta ca e posibil ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sa nu fie compatibile cu Digi Mobil 4G, iar ratiunea a avut la baza faptul ca RCS & RDS si Apple vorbesc putin diferit de retelele suportate si nu am vrut sa va fac o recomandare de achizitie gresita pana nu am o dovada clara a compatibilitatii cu reteaua.

In clipul video de mai jos vedeti un iPhone 6S compatibil cu Digi Mobil 4G incarcand un website folosind reteaua 4G a RCS & RDS, insa se observa foarte clar ca si numele operatorului este Digi Mobil LTE, deci nu exista dubii in privinta compatibilitatii.

iPhone 6S este compatibil cu Digi Mobil 4G

Cu rezervere de rigoare va spun ca din moment ce iPhone 6S A 1688 este compatibil cu Digi Mobil 4G, verificarea trebuind facuta la compatibilitatea cu banda 38, atunci orice alt iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar trebui sa fie compatibil cu Digi Mobil 4G in momentul de fata.

Conform companiei Apple, toate iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt compatibile cu banda 38 de 2600 MHz folosita de catre Digi Mobil 4G, asa ca teoretic indiferent ce terminal cumparati ar trebui sa il puteti folosi fara probleme in reteaua operatorului de telefonie mobila.

Desigur ca, chiar si in situatia in care aveti un iPhone 6S compatibil cu Digi Mobil 4G, trebuie sa fiti si in raza de acoperire Digi Mobil 4G, altfel nu veti putea accesa reteaua, asa ca atunci cand faceti o achizitie verificati si planurile de extindere ale celor de la RCS & RDS.

Acestea fiind spuse, sper va v-am lamurit pe toti in legatura cu compatibilitatea dintre Digi Mobil 4G si iPhone 6S.