iPhone 6S la eMAG – livrarile si ridicarea din showroom

iPhone 6S stoc livrari eMAGiPhone 6S comandat de la eMAG din aceasta pagina va incepe sa fie livrat catre clienti incepand de maine dimineata de catre companiile de curierat contractate de catre cel mai mare magazin online din Romania, comenzile urmand a ajunge in aproape toata tara maine sau in zilele urmatoare.

Mai mult decat atat, cei care au ales sa ridice terminalele din showroom-ul eMAG vor putea face acest lucru incepand cu ora 07:00 a diminetii, magazinul urmand a isi deschide usile pentru toti cei care vor dori sa astepte la coada pentru a-si ridica comanda, facuta zilele trecute.

Incepand din aceasta seara iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi disponibile cu comanda din stoc prin aceasta pagina, livrarile putand fi facute si in aceeasi zi in Bucuresti prin serviciul de livrar Same Day, astfel ca daca veti face o comanda la noapte, ati putea-o primi chiar maine.

Mai jos aveti comunicatul de presa eMAG pentru lansarea iPhone 6S si link-uri catre fiecare model de terminal in parte.

Cine se scoală de dimineaţă, ajunge :-)… la eMAG!  Ai făcut precomandă pentru 16, 64 sau 128 GB?… Gold, Silver Space sau Rose Gold? iPhone-ul tău dorit începe să fie livrat chiar pe 9 octombrie, ziua lansării oficiale în România! Iar dacă ai optat pentru ridicarea din eMAG Apple Shop sau vrei să ţi-l cumperi la prima oră, vino în showoroom-ul Crângaşi, te aşteptăm începând cu ora 7 dimineaţa!

Nu uita, când vii în Apple Shop beneficiezi de recomandările specializate oferite de consultanţii noştri – afli o mulţime de informaţii interesante şi ponturi de utilizare eficientă a smartphone-ului în următoarele secunde după ce l-ai cumpărat .

Nu ai avut timp să intri pe site pentru precomandă… Intră pe site-ul www.emag.ro chiar în acestă noapte (8 spre 9 octombrie 2015) şi plasează comanda, începând chiar de la ora 00.01! Poţi să optezi pentru livrare Same Day şi astfel să-i încerci pe îndelete specificaţiile chiar pe 9 octombrie… cum spuneam, ziua în care Apple lansează produsul în mod oficial în România.