iPhone 6S va fi lansat in Romania in aceasta noapte

iPhone 6S va fi lansat in RomaniaiPhone 6S va fi lansat in Romania impreuna cu iPhone 6S Plus, cele doua terminale urmand a fi puse in vanzare incepand cu ora 00:01 de catre un operator de telefonie mobila, partenerii sai si un magazin online care are reprezentante fizice.

V-am spus dimineata care este lista magazinelor care vor vinde iPhone 6S in noaptea de 9 octombrie si daca inca mai sunteti curiosi sa vedeti iPhone 6S si iPhone 6S Plus la noapte, veti putea vedea acolo unde le gasiti in Bucuresti si in alte cateva orase din tara.

Maine dimineata eMAG va deschide portile showroom-ului sau incepand cu ora 07:00 pentru a permite ridicarea comenzilor pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus facute saptamana aceasta, asa ca daca ati ales ridicarea din showroom-ul din Crangasi, veti putea face asta maine.

Orange si Telekom nu vor avea magazine deschise in aceasta seara, asa ca din pacate operatorii au decis sa “sara” peste aceasta lansare a iPhone 6S si iPhone 6S Plus, Orange avand aceasta strategie de cativa ani de zile desi vinde cele mai multe terminale.

Daca aveti poze sau filmulete cu oamenii adunati la evenimentele pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din Romania, va rog sa le trimiteti la zaone@idevice.ro.

In final, daca inca nu sunteti decisi in privinta achizitiei noilor terminale, atunci va recomand sa cititi al meu review pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Asa a aratat lansarea iPhone 6S la Vodafone in Bucuresti :

lansare iPhone 6S Vodafone

lansare iPhone 6S Vodafone 1

lansare iPhone 6S Vodafone 2

lansare iPhone 6S Vodafone 3