Reactii Facebook – cum arata butoanele Love, Sad, Angry si nu numai

Reactii Facebook - cum arata butoanele Love, Sad, Angry si nu numaiReactii Facebook sau Facebook Reactions este un nou sistem de emoticoane cu care compania Facebook va completa bunecunoscutul buton Like pe care il stiti cu totii atat de bine, ele fiind prezentate in clipul video de mai jos.

Sistemul de reactii Facebook include butoanele: Love, Sad, Angry, Wow, Haha, Yay si Like, toate fiind testate in momentul de fata in Spania si Irlanda. Aceste noi tipuri de reactii vor fi disponibile la un moment dat in lumea intreaga, ele urmand fi noile moduri de expricare a opiniei utilizatorilor cu privire la diverse statusuri.

Noile reactii Facebook sunt integrate direct in interfata aplicatiei si sunt afisate sub postarile utilizatorilor, compania Facebook afisand fiecare tip de reactie in mod separat pentru a le arata utilizatorilor care este opinia prietenilor lor cu privire la diverse mesaje publicate in reteaua de socializare.

Foarte multa lume a cerut imbunatatirea butonului Like cu moduri noi de a isi exprima starile, iar desi Facebook a decis ca deocamdata butonul Disklie nu are un rol in reteaua sa de socializare, noul sistem de reactii Facebook va fi cu siguranta apreciat de foarte multa lume.

Sistemul de reactii Facebook este la fel de usor de utilizat precum butoanele Like sau Share, deci oricine va sti cum sa interactioneze cu el pentru a-si exprima in mod mult mai exact opinia cu ceea ce vede pe retea de socializare Facebook in diverse status-uri din News Feed.

Noile reactii Facebook vor fi vizibile de catre toata lumea de indata ce vor fi oferite global pentru utilizatori si vedeti in imaginea de mai jos cum arata totul, cei de la Facebook combinand toate butoanele intr-un pop-up care apare atunci cand veti atinge un buton afisat langa cel Like.

Reactii Facebook - cum arata butoanele Love, Sad, Angry si nu numai 1

Acestea fiind spuse, va reamintesc faptul ca trebuie sa aveti rabdare pana cand noul sistem de reactii Facebook va fi lansat, activarea sa globala putand dura cateva saptamani.