Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2 descoperite in OS X

Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2 au fost descoperite in OS X 10.11 El Capitan, compania Apple pregatind cele trei noi produse pentru lansare pe piata in perioada urmataore, insa deocamdata nimeni nu stie exact cand vor putea fi ele cumparate.

Avand in vedere ca iMac 4K 21.5 inch va fi lansat saptamana viitoare, nu este exclus ca Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2 sa isi faca aparitia odata cu el in magazinul online al companiei Apple, accesoriile urmand a le inlocui pe cele actuale vandute de catre Apple.

Magic Keyboard este o noua versiune a tastaturii fara fir comercializate de catre compania Apple, ea si Magic Mouse fiind descoperite in cursul lunii august in documente ale autoritatilor americane de reglementare a vanzarii de produse electronice in SUA, ele avand Bluetooth 4.2 si baterii reincarcabile.

Deocamdata nimeni nu stie ce anume vor aduce nou Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2, insa probabil vorbim despre noua tehnolotie Bluetooth 4.2 care consuma mai putin curent in timpul folosirii, ea crescand substantial autonomia de utilizare a produselor.

Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2 1

Acestea fiind spuse, de indata ce Magic Keyboard, Magic Mouse 2 si Magic Trackpad 2 vor fi lansate in Apple Store Online va voi anunta.

2 COMENTARII

  1. Sper si versiunea de 27″ sa fie updatata odata cu 21.5″ si impreuna cu cele 3 accesorii si sa fie keyboard si mouse/trackpad la alegere free in the imac box