iMac 4K 21.5 inch – iata data de lansare

iMac 4K 21.5 inch lansare octombrieiMac 4K 21.5 inch va fi lansat saptamana viitaore daca planurile companiei Apple vor fi indeplinite asa cum au fost stabilite de catre management-ul celor din Cupertino, surse din interiorul companiei confirmandu-le astazi.

Apple nu a dat in vreun fel de inteles pana acum ca iMac 4K 21.5 inch ar urma sa fie lansat pe piata in perioada urmatoare, insa in baza acestor informatii tot cei interesati de produs ar urma sa il poata achizitiona incepand de saptamana viitaore din magazinele celor de la Apple.

Cei de la Apple au gandit totul intr-un asa mod incat iMac 4K 21.5 inch sa fie lansat pe data de 13 octombrie in Apple Store-urile din intreaga lume, primele unitati urmand a fi livrate catre magazine la inceputul saptamanii viitoare, marti urmand a fi anuntat totul prin website-ul Apple.

iMac 4K 21.5 inch ar urma sa aiba un ecran 4K cu rezolutie de 4096 x 2304 pixeli, hardware-ul urmand a fi imbunatatit in special pe partea grafica pentru a sustine rezolutia mult mai mare de care utilizatorii vor avea parte in utilizarea aplicatiilor disponibile in OS X.

Avand in vedere ca Apple va oferi un salt tehnologic major fata de iMac 21.5 inch-urile actuale, pretul de baza al produselor urmeaza sa creasca in consecinta, insa deocamdata nimeni nu stie exact cu ce valoare, asa ca ramane sa aflam saptamana viitoare.