iPad Pro si Apple TV 4 – lansare in noiembrie

Lansare iPad Pro Apple TV 4iPad Pro si Apple TV 4 vor fi lansate in noiembrie de catre compania Apple, cele doua produse fiind prezentate in conferinta din 9 septembrie, insa pe piata vor ajunge abia luna viitoare conform unor informatii aparute in cursul acestei zile.

Se pare ca Apple ar intentiona sa deschisa sesiuni de precomenzi pentru iPad Pro si Apple TV 4 la finalul acestei luni, lansarea lor oficiala urmand a avea loc la inceputul lunii noiembrie, atunci cand primele unitati ar urma sa fie livrate si catre utilizatorii din SUA si alte zone de pe glob.

Apple a afirmat initial ca Apple TV 4 va fi lansat in luna octombrie si ca iPad Pro va ajunge la utilizatori abia in luna noiembrie, insa se pare ca planurile s-au schimbat usor, insa nu in masura in care s-ar fi asteptat persoanele interesate sa cumpere noile produse ale celor din Cupertino.

Acestea fiind spuse, la sfarsitul acestei luni veti putea comanda online Apple TV 4 si iPad Pro din tarile in care ele vor fi lansate, inclusiv Romania deoarece tabletele iPad sunt lansate in Romania inca din primul val de lansar si e putin probabil ca lucrurile sa se schimbe anul acesta.

Lansarea iPad Pro este strans legata si de lansarea iOS 9.1, noua versiune a sistemului de operare urmand a fi oferita impreuna cu acest nou produs.