Prima Pagina iPhone 6S PureGear – folia cu butoane tactile in stil Android

PureGear – folia cu butoane tactile in stil Android

Folie iPhone butoane tactile AndroidPuregear a lansat o folie de sticla pentru iPhone 6 si iPhone 6S carea adauga butoane tactile in stilul Android pe terminalele celor de la Apple, iar in clipul video de mai jos vedeti exact cat de utile sunt ele in folosirea zilnica a terminalelor.

Intotdeauna mi s-a parut extrem de utila adaugarea unor butoane pentru optiuni sau back sub ecranele terminalelor Android, iar acum puteti avea parte de exact acelasi lucru pe terminalele iPhone, eliminand necesitatea de a va intinde degetele spre partile superioare ale ecranului.

Mai exact, folia de sticla a celor de la PureGear are o serie de contacte care parcurg lateralele accesoriului de sus pana jos, ele preluand funcitonalitatea butoanelor de navigare din partile superioare ale aplicatiilor, controlarea acestora facandu-se prin apasari in dreapta sau stanga butonului Home, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos.

Practic acum veti putea naviga prin aplicatii, accesa meniurile unor aplicatii sau reveni la pagini anterioare din meniuri fara a mai intinde degetul in partea superioara a ecranului, apasarea in stanga sau dreapta butonului Home fiind suficienta pentru control.

Folia celor de la PureGear este prima de acest gen care ofera o asemenea tehnologie, insa cred ca altii ii vor urma exemplul in curand pentru ca ea se poate dovedi a fi extrem de utila intr-o multitudine de situatii, usurand interactiunea cu iOS-ul.

Folia de sticla a PureGear ar trebui sa functioneze fara probleme inclusiv cu 3D Touch, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti cumpara din website-ul producatorului.

 • ╚śtefan Juravle

  Pure-gear nu livreaza in alta parte decat in Statele Unite. Un link catre un retailer ar fi (mai) de folos.

 • @Adioff: SI cum e folia? Sau nu ti-a ajuns ?

 • Adioff

  Mi-am intrebat un prieten din US daca poate sa-mi cumpere o folie pt 6s . E interesanta , macar de test . Daca e prea sensibila o dau jos .

 • Gotti

  Si cat costa ­čÖé

 • Adioff

  Mi-am luat si PureGear

 • alex

  Nu mai stiu marca. Am comandato pe net la 13ÔéČ

 • Luca

  Nu mai crede╚Ťi orbe╚Öte tot ce se spune la lansarea oric─ârui produs. Acesta folie nu este ├«n nici un caz prima.

  G─âsi╚Ťi de achizi╚Ťionat ├«n Rom├ónia ╚Öi costa 29 lei

  http://www.gsmnet.ro/accesorii-telefoane-tablete-folii-protectie/folie-protectie-ecran-antisoc-apple-iphone-6-smart-tempered-glass-blister