Apple incepe sa vanda iPhone 6S decodat

iPhone 6S decodat AppleApple a inceput sa vanda iPhone 6S decodat in mod oficial din cursul noptii trecute, asta pentru ca pana in prezent orice fel de iPhone 6S sau iPhone 6S Plus cumparat la pret intreg din Apple Store era oricum decodat.

Trecand peste marketing-ul Apple din trecut, incepand de astazi oricine poate cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus din Apple Store la pret intreg cu o confirmare oficiala din partea angajatilor Apple ca terminalul este disponibil decodat, asa ca puteti sta si mai linistiti acum.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, Apple vinde iPhone 6S decodat la pretul de 650 de dolari, fara taxe, deci va trebui sa mai adaugati pana la 9% din pret peste ceea ce vedeti acolo, asta daca nu cumva il cumparati dintr-un stat unde un se percepe TVA sau in care TVA-ul este mai mic.

In trecut compania Apple incepea sa vanda iPhone-urile noi la pret intreg si oficial decodate la doar minim 1 luna dupa lansarea oficiala, insa 2015 este anul premierelor asa ca ne putem astepta la orice din partea Apple pentru a-si creste vanzarile si profitul.