Lansarea iPhone 6S din Romania in imagini

lansare iPhone 6S VodafoneiPhone 6S a fost lansat noaptea trecuta in Romania si contrar asteptarilor se pare ca lumea si-a cam pierdut interesul in a merge la miezul noptii sau dis-de-dimineata in fata unui magazin pentru a cumpara un iPhone al Apple.

Imaginile din acest articol au fost publicate de catre cei de la Vodafone care au avut un magazin deschis in Centrul Vechi al Bucurestiului pentru lansarea iPhone 6S, ei organizand acolo un mic concert pentru lansarea produsului, insa multiple alte magazine Vodafone au fost deschise in Bucuresti si in tara.

Separat alti parteneri au avut magazine deschise noaptea trecuta pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, eMAG deschizandu-si showroom-ul in aceasta dimineata, insa interesul pentru cumpararea direct din magazine pare sa fi fost inexistent.

Ceea ce vedeti la Vodafone pare sa fi fost singura dovada a faptului ca pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus exista interes in Romania, asta deoarece in alte locatii numarul de clienti a fost fie foarte mic, fie clientii nu si-au mai batut capul sa mearga la o lansare de produs.

lansare iPhone 6S Vodafone 1

Separat de cei de la Vodafone nimeni altcineva nu pare a fi avut cu ce se lauda noaptea trecuta pentru ca alte imagini nu exista de la vreo alta locatie, asa ca interesul pentru lansarile fizice pare sa fi disparut, lumea preferand sa astepte acasa terminalele cumparate online.

Aceeasi situatie s-a intamplat intr-o mare masura si in alte tari din Europa, cozile lungi de la Apple Store-uri fiind vazute in din ce in ce mai putine locatii, semn ca lumea nu mai este dispusa sa stea in frig pentru un dispozitiv care poate ajunge acasa in timp ce ea doarme.

lansare iPhone 6S Vodafone 2

Daca aveti imagini cu lansarile iPhone 6S din alte locatii din tara, le astept pe email la zaone@idevice.ro.

lansare iPhone 6S Vodafone 3