Apple este „cimitirul” angajatilor Tesla

Elon MuskApple este „cimitirul” angajatilor Tesla conform CEO-ului Tesla, Elon Musk, acesta afirmand ca cei din Cupertino au angajat doar oamenii pe care cei de la Tesla i-ar fi concediat din diverse motive, lucru care desigur ca e greu de confirmat.

Elon Musk a afirmat ca in cadrul Tesla exista o gluma printre angajati conform careia toti cei care nu pot face fata in cadrul Tesla ar fi bine sa mearga sa se angajeze la compania Apple, iar Elon Musk sustine ca nu a glumit in ceea ce a spus in interviul acordat unui ziar german.

Musk sustine ca Apple are o munca enorma in fata daca doreste sa produca o masina electrica, insa el se bucura ca exista concurenta din partea celor din Cupertino, avertinzandu-i totusi pe acestia ca producerea de masini este mult mai complicata decat producerea de telefoane mobile.

Did you ever take a look at the Apple Watch? (laughs) No, seriously: It’s good that Apple is moving and investing in this direction. But cars are very complex compared to phones or smartwatches. You can’t just go to a supplier like Foxconn and say: Build me a car. But for Apple, the car is the next logical thing to finally offer a significant innovation. A new pencil or a bigger iPad alone were not relevant enough.

In ciuda acestei afirmatii, Elon Musk sustine ca dezvoltarea unei masini este urmatorul pas logic pentru compania Apple si acest lucru a fost spus de catre diverse alte persoane in ultimele luni, deci se pare ca toata lumea considera ca Apple ar trebui sa isi diversifice afacerile.

Totusi, e greu de spus cat adevar exista in cele spuse de catre Elon Musk cu privire la angajatii care au plecat la compania Apple pentru ca e greu de crezut ca Apple a angajat oameni care nu aveau vreun viitor in cadrul companiei ce pare sa ii fie competitoare in momentul de fata.

Articolul precedentApple incepe sa vanda iPhone 6S decodat
Articolul următorWhatsApp Messenger cu 3D Touch este testata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.