Apple recomanda cele mai bune aplicatii foto pentru iPhone sau iPad

Cele mai bune aplicatii foto pentru iPhoneCele mai bune aplicatii foto pentru iPhone sunt recomandate de catre compania Apple in cadrul unei sectiuni disponibile de ceva vreme in App Store, ea purtand denumirea Photography Tutor. Actualizata in mod constant cu titluri noi lansate in magazinul virtual de aplicatii, sectiunea contine o multitudine de aplicatii care ne permit sa inregistram mult mai usor si mai bine poze folosind iPhone, iPad si iPod Touch-urile.

Sectiunea Photography Tutor este impartita in 3 sub-sectiuni, prima dintre ele fiind centrata pe aplicatii cu ajutorul carora putem inregistra poze, a doua centrata pe aplicatii care permit editarea lor, ultima fiind dedicata celor pentru partajare. In fiecare dintre aceste sectiuni angajatii Apple recomanda doar cele mai bune titluri disponibile in magazinul companiei americane, asa ca indiferent ce titlu veti alege, stiti ca faceti o alegere buna.

Sectiunea Photography Tutor este actualizata constant de catre compania Apple pentru a oferi doar cele mai bune aplicatii, asa ca daca o veti accesa acum si in viitor veti benfeicia de noi titluri utile pentru voi. Sectiunea Photography Tutor poate fi accesata urmand acest link.

Articolul precedentAplicatiile Word, Excel si Powerpoint au fost actualizate
Articolul următoriOS 9.1 beta 5 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.