Aplicatiile Word, Excel si Powerpoint au fost actualizate

0

Word Excel Powerpoint iOSAplicatiile Word, Excel si Powerpoint au fost actualizate in cursul acestei zile de catre compania Microsoft, cei din Redmond implementand o serie de noutati importante pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga.

Conform companiei Microsoft, aplicatia Excel ne ofera posibilitatea de a adauga sau edita comentarii pentru documentele modificate, toate comentariile fiind afisate in aceeasi interfata a aplicatiei pentru toata lumea, astfel ca modificarile vor fi vizibile global pentru toti.

Separat aplicatiile Word si Powerpoint permit descarcare automata a fonturilor necesare pentru a afisa un document si optiunea de a trece rapid la o anumita pagina dintr-un document cu foarte multe pagini, toate cele trei aplicatii permitand redenumriea globala a fisierelor.

  • Add and edit comments: You’ve got something to say. Now that’s easier to do, because you can create and edit comments in Excel on iPad.
  • All comments in one place: Seeing is believing. View everyone’s comments in the new Comments task pane on iPad.
  • Fonts when you need them: Are you missing fonts in a document? Word automatically downloads them when you need them.
  • Quickly jump to a page: Long document? Navigate to a specific page — fast! Scroll, hold and drag to go directly to the page you need.
  • Rename a file: Everyone likes a do-over! Now you can name a Word doc directly from the Open or Recent tab.

Aplicatiile Word, Excel si Powerpoint sunt disponibile pentru descarcare gratuita din App Store.