Aplicatiile Word, Excel si Powerpoint au fost actualizate

Word Excel Powerpoint iOSAplicatiile Word, Excel si Powerpoint au fost actualizate in cursul acestei zile de catre compania Microsoft, cei din Redmond implementand o serie de noutati importante pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga.

Conform companiei Microsoft, aplicatia Excel ne ofera posibilitatea de a adauga sau edita comentarii pentru documentele modificate, toate comentariile fiind afisate in aceeasi interfata a aplicatiei pentru toata lumea, astfel ca modificarile vor fi vizibile global pentru toti.

Separat aplicatiile Word si Powerpoint permit descarcare automata a fonturilor necesare pentru a afisa un document si optiunea de a trece rapid la o anumita pagina dintr-un document cu foarte multe pagini, toate cele trei aplicatii permitand redenumriea globala a fisierelor.

  • Add and edit comments: You’ve got something to say. Now that’s easier to do, because you can create and edit comments in Excel on iPad.
  • All comments in one place: Seeing is believing. View everyone’s comments in the new Comments task pane on iPad.
  • Fonts when you need them: Are you missing fonts in a document? Word automatically downloads them when you need them.
  • Quickly jump to a page: Long document? Navigate to a specific page — fast! Scroll, hold and drag to go directly to the page you need.
  • Rename a file: Everyone likes a do-over! Now you can name a Word doc directly from the Open or Recent tab.

Aplicatiile Word, Excel si Powerpoint sunt disponibile pentru descarcare gratuita din App Store.