iOS 9.1 beta 5 a fost lansat

iOS 9.1 beta 5iOS 9.1 beta 5 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma pentru iPhone, iPad si iPod Touch, cea de-a cincea versiune a sistemului de operare fiind oferita la o saptamana distanta de iOS 9.1 beta 4, ritmul de testare fiind accelerat de catre cei din Cupertino.

iOS 9.1 beta 5 este disponibil pentru instalare prin sistemul Actualizare Software, Software Update pentru cei care au o versiune anterioara a iOS 9.1 beta, exclusi fiind cei cu versiunea public beta, insa dezvoltatorii pot descarca build-ul si din portalul dedicat lor in website-ul Apple.

iOS 9.1 public beta a fost deasemenea lansat de catre compania Apple, aceasta versiune a sistemului de operare putand fi instalata de catre utilizatorii programului beta prin intermediul sistemului Actualizare Software sau Software Update.

Ca de obicei, compania Apple nu listeaza schimbarile implementate in aceste versiuni ale sistemelor de operare iOS 9.1 beta 5 si iOS 9.1 public beta 5, insa ne putem astepta la imbunatatirea performantelor generale si rezolvare aunor buguri de functionare.

Apple planuieste sa lanseze iOS 9.1 in luna noiembrie impreuna cu iPad Pro, iar pana acum am vazut doar o serie de caractere emoji noi si trei wallpaper-uri noi implementate de catre cei din Cupertino pentru noi, dar nimic mai mult, asa ca nu va asteptati la schimbari majore.

Articolul precedentApple recomanda cele mai bune aplicatii foto pentru iPhone sau iPad
Articolul următorCum instalezi iOS 9.1 public beta 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.