iOS 9.1 beta 5 a fost lansat

iOS 9.1 beta 5iOS 9.1 beta 5 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma pentru iPhone, iPad si iPod Touch, cea de-a cincea versiune a sistemului de operare fiind oferita la o saptamana distanta de iOS 9.1 beta 4, ritmul de testare fiind accelerat de catre cei din Cupertino.

iOS 9.1 beta 5 este disponibil pentru instalare prin sistemul Actualizare Software, Software Update pentru cei care au o versiune anterioara a iOS 9.1 beta, exclusi fiind cei cu versiunea public beta, insa dezvoltatorii pot descarca build-ul si din portalul dedicat lor in website-ul Apple.

iOS 9.1 public beta a fost deasemenea lansat de catre compania Apple, aceasta versiune a sistemului de operare putand fi instalata de catre utilizatorii programului beta prin intermediul sistemului Actualizare Software sau Software Update.

Ca de obicei, compania Apple nu listeaza schimbarile implementate in aceste versiuni ale sistemelor de operare iOS 9.1 beta 5 si iOS 9.1 public beta 5, insa ne putem astepta la imbunatatirea performantelor generale si rezolvare aunor buguri de functionare.

Apple planuieste sa lanseze iOS 9.1 in luna noiembrie impreuna cu iPad Pro, iar pana acum am vazut doar o serie de caractere emoji noi si trei wallpaper-uri noi implementate de catre cei din Cupertino pentru noi, dar nimic mai mult, asa ca nu va asteptati la schimbari majore.