Festivalul Toamnei aduce reduceri de 50% la mii de produse

festivalul toamnei emagFestivalul Toamnei este o noua campanie promotionala derulata de catre eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, el aducand  reduceri de pana la 50% la mii de produse in aceasta pagina a website-ului magazinului romanesc.

Festivalul Toamnei este prima campanie de reduceri derulata de catre cei de la eMAG in cursul lunii octombrie sia sta deoarece lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania pare sa fi pus putin in umbra campaniile promotionale derulate in anii anteriori de catre magazin.

Festivalul Toamnei dureaza intre 13 octombrie si 19 octombrie, deci pana la sfarsitul saptamanii veti putea cumpara oricare dintre cele cateva mii de produse care sunt disponibile cu pret redus cu pana la 50% in magazinul online al celor de la eMAG si ar fi bine sa profitati de ocazie.

Festivalul Toamnei aduce in aceasta pagina un iPhone 6 la pret mai mic decat in Apple Store Europa, dar si o multitudine de alte terminale iPhone care sunt disponibile cu pana la 500 LEI REDUCERE in aceasta pagina, asa ca aveti cu siguranta de unde alege ce va intereseaza.

Festivalul Toamnei aduce reduceri si pentru tabletele iPad disponibile in oferta celor de la eMAG, astfel ca in aceasta pagina veti gasi o multitudine de tablete dezvoltate de catre Apple care sunt vandute cu pret redus cu pana la 550 de lei in momentul de fata.

Festivalul Toamnei aduce desigur si reduceri la televizore in aceasta pagina, reduceri la laptop-uri in aceasta pagina, reduceri la electrocasnice in aceasta pagina, iar daca sunteti amatori de jocuri, atunci puteti gasi in aceasta pagina si o serie de console la pret redus.

Festivalul Toamnei ascunde foarte multe produse bune la pret redus, iar in aceste categorii le veti gasi pe cele mai importante :