Camera iPhone 6 este mai buna decat cea a iPhone 6S

iPhone 6S mai proasta decat iPhone 6Camera iPhone 6 este mai buna decat cea a iPhone 6S conform expertilor de la DxOMark, acestia testand camerele ambelor terminale si ajungand la concluzia ca desi ele obtin un scor similar, cea din vechiul terminal este totusi usor mai buna decat cea noua.

In baza testelor facute de catre ei, camera iPhone 6S are probleme mari in a reda corect textura elementelor vizibile in poze, acestea avand mai mult zgomot decat in mod obisnuit, acelasi zgomot fiind vizibil si in cazul inregistrarilor video facute cu noul terminal.

Per total camerele iPhone 6S si iPhone 6 sunt mai slabe decat cea a Samsung Galaxy S6 Edge, dar probabil acest lucru nu mai mira pe cineva avand in vedere ca acum Apple doar incearca sa isi ajunga competitorii din urma, fara sanse de a ii depasi in vreun fel.

Camera iPhone 6 este mai buna decat cea a iPhone 6S

iPhone 6S mai proasta decat iPhone 6 1

Camera iPhone 6 este mai buna decat ca a iPhone 6S atat in ceea ce priveste inregistrarea de poze, cat si in ceea ce priveste inregistrare de clipuri video, ambele fiind sub camera iPhone 6 Plus care are stabilizator optic de imagine pentru poze.

Camera iPhone 6 este mai buna decat ca a iPhone 6S, insa interesanta va fi comparatia dintre camerele iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus deoarece ambele au stabilizatoare optice de imagine, al doilea avand unul inclusiv pentru inregistrarea de clipuri video.

iPhone 6S mai proasta decat iPhone 6 2

Chiar si dupa testarea iPhone 6S Plus nu ma astept ca Apple sa aiba ceva de castigat in clasamentul de mai sus, camerele competitorilor fiind mai bune si acest lucru l-ati vazut deja in diverse poze publicate chiar si aici in saptamanile trecute.

iPhone 6S mai proasta decat iPhone 6 3

Din pacate Apple inca nu reuseste sa vina cu ceva inovator in domeniul camerelor si nu reuseste “sa ia fata” competitorilor, insa e greu sa faci asta cand cumperi modulele de camera chiar de la ei pentru implementarea in terminalele tale.