De ce nu apare Cydia dupa iOS 9 jailbreak Pangu9

De ce nu apare Cydia dupa iOS 9 jailbreak Pangu9De ce nu apare Cydia dupa iOS 9 jailbreak Pangu9 ? Daca ati urmat tutorialul de jailbreak iOS 9 cu Pangu9, atunci probabil ati realizat dupa finalizarea procedurii ca aplicatia Cydia nu apare in ecranul principal de aplicatii, dar si ca programul Pangu9 nu afiseaza statuls Already Jailbroken pentru terminalul vostru.

La baza acestei probleme ar putea sta faptul ca ati facut un OTA Update, Actualizare Software, la versiunea de iOS 9 pe care o aveti instalata, insa avand in vedere ca vorbim despre un program al unor chinezi, cu siguranta exista si alte motive in spatele acestei probleme.

Singura optiune prin care ati putea face Cydia sa reapara dupa iOS 9 jailbreak Pangu9 sunt cu un restore curat facut prin iTunes, in momentul de fata aceasta fiind singura solutie, cel putin pana cand Pangu Team va rezolva problemele programului si il va face functional.

Ati putea sa incercati as refaceti procedura de jailbreak, insa sansele ca acest procedeu sa functioneze pana la final sunt destul de mici. Daca ati descoperit si alte solutii mai usoare, le puteti mentiona in comentarii.