Magic Mouse 2 – prezentare detaliata (Video)

Magic Mouse 2 - prezentare detaliataMagic Mouse 2 a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, noul mouse fiind puse in vanzare atat in Apple Store Online, cat si in magazinele fizice ale celor din Cupertino, astfel ca el poate fi achizitionat de catre oricine chiar in momentul de fata.

V-am spus ieri ca Magic Mouse 2 are modificari interne substantiale fata de prima versiune a produsului, una dintre cele mai importante avand legatura cu bateria, aceasta fiind reincarcabila acum, iar in imaginea de mai sus vedeti si cum se face incarcarea cu un cablu Lightning normal.

Magic Mouse 2 functioneaza automat pe orice Mac la care este conectat printr-un cablu Lightning, incarcarea timp de 2 minute oferind 9 ore de functionare, in timp ce incarcarea timp de 2 ore ofera o luna de functionare, totul multumita noii baterii interne.

Separat de acestea va las in compania prezentarii detaliate de mai jos, Magic Mouse 2 fiind vandut de catre Apple la pretul de 79 de dolari in momentul de fata, cu 10 dolari mai mult decat modelul initial lansat cu mult, multi ani in urma de catre cei din Cupertino.