Incarcare in 2 minute si conectare automata pentru noile periferice Apple

Magic Mouse 2Astazi Apple a lansat Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 si Magic Keyboard 2, toate cele trei periferice fiind puse la dispozitia utilizatorilor impreuna cu iMac 4K 21.5 inch, ele oferind o multitudine de functii noi pentru cei care le vor cumpara, pretul crescand in cosecinta.

Bun, sa trecem acum la functiile pe care compania Apple le-a implementat pentru noile sale produse, unele dintre ele fiind grozave si motivand un upgrade de la o versiune anterioara a unui periferic la cea noua vanduta de catre compania Apple incepand din cursul acestei zile.

Prima functie importanta noua este un sistem de incarcare rapida pentru Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 si Magic Keyboard 2, fiecare dintre ele necesitand 2 ore de incarcare pentru a oferi o luna de autonomie, cei de la Apple aratandu-ne acum ce vor oferi in iPhone in viitor.

Cea mai spectaculoasa imbunatatire este regasita in cazul Magic Mouse 2, acest accesoriu incarcandu-se in 2 minute suficient de mult pentru a functiona timp de 9 ore, iar acest sistem este extrem de benefic avand in vedere ca portul sau de conectare se afla direct sub el, deci in timpul incarcarii nu poate fi folosit.

Change is good. Except for batteries. A built-in rechargeable lithium-ion battery removes the need for AA batteries, or any removable batteries for that matter. Simply connect the included Lightning to USB cable to your Apple accessory’s Lightning port. A full charge is completed in about 2 hours, and provides enough power for about a month or more of usage.

Cea de-a doua noutate importanta este imperecherea automata cu un Mac folosind un cablu Lightning, acesta facand si incarcarea perifericelor, astfel ca nu va mai trebui sa treceti prin procesul de setare atunci cand folositi unul dintre noile produse cu Mac-ul vostru.

Each Apple accessory automatically pairs with your Mac using a Lightning to USB cable. And with built-in Bluetooth wireless technology, you get a reliable, secure connection up to 30 feet away. Each accessory is smart enough to know when it’s not being used and manages power efficiently to extend battery life.

Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 si Magic Keyboard 2 pot fi cumparate din Apple Store Online si magazinele Apple din intreaga lume.