LG Nexus 5X – cititor de amprente rapid si ciudat plasat

LG Nexus 5XLG Nexus 5X este unul dintre cele doua noi smartphone-uri anuntate de catre compania Google saptamanile trecute, el fiind dezvoltat in parteneriat cu LG, dupa cum ii spune si numele, terminalul avand un cititor de amprente incorporat.

In clipul video de mai jos veti vedea ca acest cititor de amprente din LG Nexus 5X este aproape la fel de rapid precum cel al iPhone 6S, insa pozitionarea sa pe carcasa este neobisnuita, dar nu vorbim despre primul terminal care are un cititor de amprente plasat in carcasa.

Moda este veche, iar din pacate LG Nexus 5X a adoptat-o si veti vedea in clip ca pozitionarea degetului pe cititorul de amprente nu este chiar atat de usoara precum pare la o prima vedere si nici nu este logica, asa cum se intampla in cazul restului smartphone-urilor gandite pentru oameni normali.

Ca sa fiu sincer, nu stiu de ce o companie si-ar chinui clientii cu un cititor de amprente plasat pe carcasa intr-o pozitie stupida, insa asemenea intrebari nu-si mai au rostul, chiar daca experienta de utilizare este mult mai proasta decat in cazul unor terminale cu cititoare de amprente plasate in panoul frontal.

3 COMENTARII

  1. Nexus-ul asta ataca direct terminalele cu senzorul de amprenta amplasat pe spate .

    Huawei
    ZTE
    Gionee
    Lg
    Oppo
    Xioami
    Elephone
    Mlais
    Toate au senzor de amprenta pe spate iar americanii ataca precum germanii in industria auto pe toate fronturile .