Xenok personalizeaza ecranul principal al iOS

XenokXenok este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem personaliza ecranul principal de aplicatii al sistemului de operare iOS dupa bunul plac.

In imaginea alaturata puteti vedea meniul de setari al aplicatiei Xenok pe care il putem accesa prin intermediul aplicatiei Settings, Configurari, iar tweak-ul ne permite sa modificam o multitudine de optiuni.

Mai exact, Xenok ne permite: sa dezactivam elementele grafice de paginare, sa introducem foldere in foldere, sa inchidem aplicatii cu un gest, sa dezactivam fundalurile pentru foldere si chiar sa dezactivam sistemul Spotlight in iOS 7, astfel ca functionalitatea oferita este foarte utila.

Xenok is a free alternative to tweaks like HideMe8 and Springtomize. I created this 6 months ago because I wanted to give people an awesome free alternative just check it out in the settings app to see what it can do! This should work on iOS 8.1-8.4 I’ve tested it on those versions.

Xenok este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.