Yahoo Mail update are o schimbare majora de design

Yahoo Mail updateAplicatia Yahoo Mail a App Store a fost actualizata in cursul acestei zile, compania Yahoo! implementand o schimbare majora pentru design-ul titlului, aceasta fiind cea mai importanta schimbare implementata in ultimul an pentru aplicatia dedicata iPhone, iPad si iPod Touch-urilor utilizatorilor.

Atat versiunea pentru iPhone, cat si cea pentru iPad a aplicatiei Yahoo Mail a fost actualizata, noua interfata facand mult mai usoara interactiunea cu diversele sale meniuri si optiuni, astfel ca teoretic ar trebui sa aveti parte de o experienta mult mai buna de utilizare.

Separat, noua versiune a aplicatiei Yahoo Mail aduce su port pentru conturi AOL sau Outlook, dar si posibilitatea de a va loga in multiple conturi Yahoo! de email, schimbarea intre ele fiind facuta mult mai usor decat in trecut.

  • All-New Look: Experience the re-imagined Yahoo Mail app for iPhone and iPad
  • Multiple Mailbox Support: Add AOL, Outlook or multiple Yahoo mailboxes and easily switch between them.
  • Effortless Attachments: Attach multiple photos and videos, all at once.
  • Lightning-fast Search: Search across all of your messages, contacts, files and photos, faster than ever.

Separat puteti atasa atasamente mult mai usor pentru email-uri, puteti atasa simultan poze si clipuri video si puteti cauta mult mai rapid in casutele voastre de email mesaje, contacte, poze sau fisiere, totul mult mai repede decat in trecut.

Aplicatia Yahoo Mail este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.