Prima Pagina jailbreak Pangu9 1.0.1 update a fost lansat

Pangu9 1.0.1 update a fost lansat

Pangu9 1.0.1 iOS 9 jailbreakPangu9 1.0.1 update a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma, noua versiune a programului de jailbreak iOS 9 fiind oferita in ideea de a rezolva unele dintre problemele intampinate de catre utilizatori in folosirea programului.

V-am spus astazi unele dintre erorile Pangu9 iOS 9 jailbreak, iar Pangu9 1.0.1 rezolva o parte dintre ele, imbunatatind in acelasi timp si rata de succes a finalizarii procesului de jailbreak, astfel ca utilizatorii ar trebui sa fie mult mai multumiti cu ceea ce primesc.

Conform Pangu, Pangu9 1.0.1 rezolva: eraorea 0A, rezolva problema care impiedica initierea procesului de jailbreak, imbunatateste rata de succes a finalizarii procesului de jailbreak si sterge aplicatia Pangu din iDevice-uri dupa finalizarea jailbreak-ului.

 1. Fix a bug that leads to 0A error code.
 2. Fix failure of launching on some PC.
 3. improve success rate.
 4. Ensure the removal of the Pangu app.

Pangu9 1.0.1 poate fi descarcat de aici.

 • lucasfabian

  Zaone Știu ca tu nu folosești jailbreak , dar tot te întreb: cu jailb. Merge mai bine ca , cu variantele oficiale sau beta? Ma refer mai agata tel sau lag la apel , mai sunt astfel de probleme? Ms

 • Pitik

  Pentru a pune jaillbreak mai trebuie să fac restore din itunes ?

 • Klimpa

  Da eroare la 75% “Error occurred in preparing the environment, err code (53)”

 • @lucasfabian: Un iPhone cu jailbreak nu va avea performante mai bune decat unul fara jailbreak, cel putin teoretic.
  Practic poti modifica animatiile ca sa para totul mai rapid.

 • icristo

  Tocmai am facut JB cu Pangu 1.0.1 la ip5S si mi-a instalat Cydia in Chineza.N-ar fi o nenorocire asta ca o cunosc dupa iconite, dar când instalez un tweak, tot in chineza imi instaleaza, inclusiv setarile, si acolo e mai greu.

 • Dan

  Și totuși prin dezactivarea launchdaemon-urilor inutile și adăugarea unor performance-related tweaks, i6-le meu pornește și se mișcă vizibil mai bine decât un i6 stock. Testat de mai multe ori.