Asa functioneaza M, asistentul virtual Facebook

M asistent virtual FacebookM este un asistent virtual dezvoltat de catre compania Facebook, el fiind gandit ca un inlocuitor pentru Siri sau Google Now pentru utilizatorii interesati, unii fiind dispusi sa-i ofere o sansa si se pare ca vor avea foarte multe de castigat de pe urma sa.

M este gandit ca un asistent virtual capabil sa poarte conversatii complexe cu utilizatorii si sa actioneze in baza comenzilor date, el avand in spate si o echipa de oameni care verifica intrebarile utilizatorilor si ajuta asistentul sa ofere raspunsuri cat mai bune pentru fiecare cerere.

Un website american a avut ocazia de a testa asistentul M al celor de la Facebook si ca sa fiu complet sincer sunt uimit de modul in care este el capabil sa inteleaga exact ceea ce vrea un utilizator, dar sa si actioneze in baza cerintelor pentru a face o multitudine de lucruri.

Deocamdata Facebook M nu poate comanda un Taxi, insa este capabil sa ofere informatii despre restaurante in baza unor indicatii complexe, dar mai mult decat atat, este capabil sa cumpere si bilete de avion in baza unor informatii detaliate privind datele de plecare si sosire.

M asistent virtual Facebook 1

Facebook M este un asistent personal foarte complex capabil sa indeplineasca o multitudine de task-uri si cei de la Facebook il dezvolta constant cu ajutorul unei echipe de oameni care ofera raspunsuri la intrebari in baza conversatiilor purtate.

Siri si Google Now au functionalitate similara intr-o anumita masura insa sunt departe de a oferi chiar tot ceea ce ofera Facebook M deocamdata si probabil Siri nici nu va face acest lucru in curand avand in vedere ca Apple trebuie sa coopereze cu multe companii pentru a-si imbunatati asistentul personal.