BreadcrumbsAway deactiveaza o functie utila a iOS 9

BreadcrumbsAwayBreadcrumbsAway este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 9, rolul sau fiind de a dezactiva o functie pe care eu o consider a fi extrem de utila pentru terminalele noastre.

Mai exact, v-am spus ca in iOS 9 avem un sistem nou care se activeaza atunci cand o aplicatie ne trimite la o alta aplicatie printr-un link intern, in partea superioara stanga a noii aplicatii deschise fiind afisat un link care ne permite sa revenim rapid la aplicatia anterioara cu o simpla apasare.

BreadcrumbsAway a fost gandit pentru a dezactiva acest sistem in iOS 9, insa ca sa fiu complet sincer cu voi nu stiu de ce vreo persoana si-ar dori acest lucru deoarece in acest mod puteti reveni rapid la aplicatia anterioara fara sa mai accesati task switcher-ul sau alte sisteme similare.

Swipe to dismiss the back to app link on iOS 9. On iOS 9, an app will display a back to previous app button (aka breadcrumbs) if you activated that app via a link. While this is really handy, it can get a bit intrusive at times. This tweak lets you simply swipe the back to app button off to the side to dismiss it.

BreadcrumbsAway este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.