Filmul Steve Jobs atrage putini fani in cinematografe

film Steve Jobs incasariFilmul Steve Jobs atrage putini fani in cinematografele din SUA dupa un start cu incasari record, lansarea oficiala in peste 60 de cinematografe in acest weekend dezvaluind faptul ca fanii Apple nu se prea grabesc sa vada ceea ce a realizat Universal.

Saptamana trecuta v-am spus ca filmul Steve Jobs a avut incasari record in doar doua orase din SUA, generand incasari de peste 500.000 de dolari, insa lansarea din 60 de cinematografe din acest weekend a adus incasari totale de doar 1.5 milioane de dolari, deci de numai 3 ori mai mult.

Desi disponibilitatea filmului Steve Jobs a crescut de 30 de ori weekend-ul acesta, incasarile au crescut de doar 3 ori, semn ca filmul Steve Jobs nu atrage chiar atat de multi fani Apple in cinematografe, lucru pe care eu unul nu l-as fi prevazut daca m-ati fi intrebat saptamana trecuta.

Uni/Legendary’s Steve Jobs saw a near two fold rise in its weekend grosses with $1.55M after expanding to 60 theaters. Top five cities for the film by marketshare are Los Angeles, New York, San Francisco (of course), Washington D.C. and Chicago. Brian Brooks will have a full report on the arthouse titles.

Los Angeles, New York, San Francisco, Washington D.C. si Chicago sunt orasele in care filmul Steve Jobs a avut cele mai mari incasari, iar surprinzator este faptul ca locuitorii din San Francisco nu s-au grabit sa vada pelicula in cinematografe, avand in vedere ca acolo sunt multi fani Apple.

Conform primelor date de vanzari, filmul Steve Jobs sa generat incasari de 25.000 de dolari pentru fiecare cinematograf in care a fost prezentat in cursul acestui weekend, incasarile totale din SUA ajungand la 2.26 milioane de dolari in doua saptamani.

Avand in vedere ca americanii nu s-au grabit sa vada filmul Steve Jobs, e greu de crezut ca in alte zone de pe glob filmul Steve Jobs va avea o popularitate mai mare.

Articolul precedentWaze update aduce modificari importante
Articolul următorSpringtomize 3 update este pregatit pentru iOS 9
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.