Filmul Steve Jobs atrage putini fani in cinematografe

film Steve Jobs incasariFilmul Steve Jobs atrage putini fani in cinematografele din SUA dupa un start cu incasari record, lansarea oficiala in peste 60 de cinematografe in acest weekend dezvaluind faptul ca fanii Apple nu se prea grabesc sa vada ceea ce a realizat Universal.

Saptamana trecuta v-am spus ca filmul Steve Jobs a avut incasari record in doar doua orase din SUA, generand incasari de peste 500.000 de dolari, insa lansarea din 60 de cinematografe din acest weekend a adus incasari totale de doar 1.5 milioane de dolari, deci de numai 3 ori mai mult.

Desi disponibilitatea filmului Steve Jobs a crescut de 30 de ori weekend-ul acesta, incasarile au crescut de doar 3 ori, semn ca filmul Steve Jobs nu atrage chiar atat de multi fani Apple in cinematografe, lucru pe care eu unul nu l-as fi prevazut daca m-ati fi intrebat saptamana trecuta.

Uni/Legendary’s Steve Jobs saw a near two fold rise in its weekend grosses with $1.55M after expanding to 60 theaters. Top five cities for the film by marketshare are Los Angeles, New York, San Francisco (of course), Washington D.C. and Chicago. Brian Brooks will have a full report on the arthouse titles.

Los Angeles, New York, San Francisco, Washington D.C. si Chicago sunt orasele in care filmul Steve Jobs a avut cele mai mari incasari, iar surprinzator este faptul ca locuitorii din San Francisco nu s-au grabit sa vada pelicula in cinematografe, avand in vedere ca acolo sunt multi fani Apple.

Conform primelor date de vanzari, filmul Steve Jobs sa generat incasari de 25.000 de dolari pentru fiecare cinematograf in care a fost prezentat in cursul acestui weekend, incasarile totale din SUA ajungand la 2.26 milioane de dolari in doua saptamani.

Avand in vedere ca americanii nu s-au grabit sa vada filmul Steve Jobs, e greu de crezut ca in alte zone de pe glob filmul Steve Jobs va avea o popularitate mai mare.

5 COMENTARII

  1. Sa inceteze sa mai faca filme si bani de pe urma decesului unui om. Macar cei ce au facut filmul Michael Jackson dupa moartea lui , a fost strict legat despre filmari live ce aveau loc pt pregatirea turneului din Londra, practic arata la ce se puteau astepta fanii in cazul in care mai traia.

  2. Deci tu accepti că fanii Apple merg sau nu la film în funcție de ceea ce le spune Apple, corect? Trist să fie așa…