Actorii filmului Steve Jobs vorbesc despre mostenirea fostului CEO Apple

actori film jobs mosternire Steve JobsFilmul Steve Jobs a fost lansat incepand de astazi in si mai multe cinematografe americane, iar cu aceasta ocazie Universal si-a pus actorii fata in fata cu unii critici pentru a discuta despre mostenirea fostului CEO al companiei Apple.

In clipul video de mai jos ii puteti vedea pe Michael Fassbender, Seth Rogen, sau Kate Winslet discutand impreuna cu scenaristul Aaron Sorkin si regizorul Danny Boyle despre filmul pe care l-au creat si ce legatura are el cu mostenirea fostului CEO al companiei Apple.

Filmul Steve Jobs a generat incasari de 2.6 milioane de dolari in lansarea sa limitata de pana acum, iar clipurile video de acest gen au rolul de a creste interesul in el cu ocazia lansarii extinse, asa ca va recomand sa vizionati clipul video de mai jos.

Articolul precedentiPhone 7 va fi mai subtire ca iPhone 6S
Articolul următorFacebook si probleme cu autonomia bateriei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.