Waze update aduce modificari importante

WazeWaze este una dintre cele mai apreciate aplicatii de navigatie GPS disponibile in App Store, compania dezvoltatoare a sa fiind cumparate de catre Google cu peste un an de zile in urma pentru tehnologiile privind informatiile in timp real despre congestiile din trafic.

Aplicatia Waze pentru iOS a fost actualizata in cursul zilei de ieri cu imbunatatiri majore pentru reducerea consumului de energie, reducerea accesului la harta cu informatii din trafic si un nou panou care permite accesarea mai usoara a log-urilor pentru calatorii.

Separat aplicatia Waze beneficiaza acum de o interfata imbunatatita care afiseaza informatiile intr-un mod mult mai usor de citit si inteles, meniuril de raportare a evenimentelor din trafic fiind deasemenea imbunatatit pentru a usura procesul de raportare.

  • Significantly reduced battery consumption.
  • Fewer taps to start a drive, send locations and directions.
  • New ETA panel organizes everything you need in one place. View reports, check alternate routes, add a stop on the way, or instantly send ETA to friends and family.
  • The new map is easier to read with a cleaner look catered to your drive.
  • It’s easier to help others on the road with a faster, more visual reporting menu.
  • Reports and alerts are color-coded so you can instantly recognize them on the map.
  • Smart reminders to leave on time for your Calendar events based on traffic conditions and drive times.

Separat, rapoartele sunt acum afisate in culori diferite pentru a fi mai usor de identificat de catre utilizatori, Waze afisand si reminder-uri inteligente pentru a ne ajuta sa nu intarziem undeva, ele avand la baza intrari facute de catre noi in aplicatia Calendar din iOS.

Aplicatia Waze pentru iOS este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.