Mutiny aduce o noua functie pentru aplicatia Mesaje

MutinyMutiny este un nou tweak disponibil din cursul zilei de ieri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa o functie foarte utila pentru aplicatia Mesaje, Messages, pe care Apple nu o ofera in mod nativ pentru nou.

Mai exact, aplicatia Mesaje, Messages, ne permite sa oprim notificarile pentru o anumita conversatie, insa pentru a face acest lucru trebuie sa accesam meniul de informatii pentru un contact, acest tweak oferind optiunea de a face o glisare pe o conversatie pentru a afisa butonul Mute de oprire a notificarilor.

Compatible with iOS 8 and 9. Mute a conversation directly from the conversation list. No options to configure.

Mutiny este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentTim Cook vorbeste despre Apple Watch si Apple Car
Articolul următorCat de util este sistemul de cautare a setarilor ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.