Google Photos are 100 de milioane de utilizatori

Google Photos incarcare pozeGoogle Photos are 100 de milioane de utilizatori pe luna in momentul de fata, noul serviciu de stocare de poze avand parte de un succes impresionant avand in vedere ca a fost lansat la jumatatea acestui an de catre compania Google pentru utilizatori.

Cu ocazia atignerii acestei cifre, cei de la Google au publicat si alte cateva informatii interesante despre Google Photos, astfel ca majoritatea pozelor incarcate de catre utilizatori au in prim-plan alte persoane, pe locul secund aflandu-se pozele despre mancare.

Mergand mai departe, aflam ca majoritatea pozelor cu animale incarcate in Google Photos au in centru cainii, acest lucru fiind destul de surprinzator avand in vedere ca pozele cu pisici inregistreaza in general foarte multa atentie din parte acelor care navigheaza pe internet.

Mai mult detalii puteti gasi pe blogul celor de la Google.

2 COMENTARII

  1. Din prima zi de utilizare am spus ca este o aplicatie de calitate .
    Nu are rival , chiar si renumitul Dropbox este inferior din cauza vitezei slabe de incarcare si redare a continutului foto si video .
    Cu ocazia asta vreau sa laud si aplicatia Google Street View si Google Maps pentru ca aceste aplicatii sunt facute cu bani multi iar asta se vede din prima clipa de utilizare .