iOS 9.1 – functia de ascundere a pozelor contactelor

iOS 9.1 afisare ascundere contacte mesajeiOS 9.1 are o noua functie care permite ascunderea pozelor contactelor pentru conversatiile vizibile in aplicatia Mesaje, Messages, a sistemului de operare a iDevice-urilor noastre, optiunea nefiind disponibila in versiunile anterioare ale iOS.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata noua functie implementata de catre compania Apple, ea fiind prezenta in Settings > Messages, Configurari > Mesaje, cu denumirea Afisare Poze Contacte, Show Contact Photos, activarea sau dezactivarea avand efect imediat.

In trecut aceasta functie era oferita de catre tweak-uri ale Cydia, iar compania Apple isi urmeaza strategia de a importa in iOS functii oferite prin jailbreak, ultimii 2 ani aducandu-ne foarte multe functii oferite anterior doar de catre tweak-uri.

Functia este disponibila doar pe iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus sau tabletele iPad.

8 COMENTARII

  1. Ei asta e ideea celor de la Google , ei au implementat-o prima, numai ca ei nu brevetează tot felul de prostii gen iconițe pătrate cu colțuri rotunjite. Ingineria adevărata nu sta în astfel de nimicuri…păcat ca mulți se orientează după design uitând cu adevărat bijuteria electronică de la interior.