YouTube RED ascunde reclamele YouTube

YouTube RED fara reclameYouTube RED a fost lansat in aceasta seara de catre compania americana YouTube si vorbim despre un abonament care are rolul de a ii scuti pe utilizatori de vizualizarea de reclame atunci cand acceseaza un clip video YouTube, el aducand desigur si alte cateva beneficii pentru utilizatori.

YouTube RED costa 9.99 dolari lunar, iar in acesti bani utilizatorii vor ascunde reclamele,vor beneficia de Google Play Music, iar compania YouTube a incheiat deja contracte cu anumiti producatori de continut care vor crea clipuri video speciale pentru abonatii YouTube RED.

Mai exact, unii dintre cei mai populari youtuberi au fost convinsi de catre compania YouTube sa participe la lansarea YouTube RED cu crearea de continut speciale, ei urmand a sustine acest proiect cu diverse clipuri video care vor fi disponibile exclusiv pentru abonatii noului serviciu.

Impreuna cu toate acestea YouTube RED va permite descarcarea clipurilor video pentru vizualizare offline, aplicatia pentru iOS urmand a permite inclusiv redarea clipurilor video in background, astfel ca utilizatorii vor beneficia de ceea ce altii au deja disponibil prin jailbreak.

https://www.youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook

YouTube RED va fi lansat de catre compania YouTube in data de 28 octombrie in SUA, urmand ca abia anul viitor serviciul sa fie disponibil si in alte zone geografice, astfel ca veti avea de asteptat pana cand el va ajunge in Romania.