Pangu 9.0.x Untether 1.1 update a fost lansat

Pangu 9.0.x UntetherPangu 9.0.x Untether a fost lansat in Cydia cu doar cateva zeci de minute in urma, actualizarea fiind oferita impreuna cu Pangu9 1.1, insa pachetul din Cydia este dedicat doar celor care au facut deja jailbreak iOS 9 pe propriile terminale.

V-am explicat in articolul privind actualizarea Pangu9 1.1 despre noutatile pe care update-ul le aduce pentru utilizatori, asa ca va recomand sa cititi acolo toate modificarile pe care le veti regasi dupa instalarea pachetului sau descarcarea programului pentru utilizare.

Pangu 9.0.x Untether este disponibil pentru descarcare din Cydia.

Articolul precedentLiveWallEnabler activeaza Live Wallpaper pe vechile iDevice-uri
Articolul următoriOS 9.1 a fost lansat!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.