LiveWallEnabler activeaza Live Wallpaper pe vechile iDevice-uri

LiveWallEnabler Live WallpaperLiveWallEnabler este un tweak disponibil in versiune beta in momentul de fata prin Cydia, el fiind gandit in ideea de a ne permite sa activam sistemul Live Wallpaper in vechile iDevice-uri care ruleaza sistemul de operare iOS 9 oferit de catre Apple.

Oficial compania Apple ofera Live Wallpaper doar in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa multumita LiveWallEnabler puteti activa aceeasi functie in oricare alte terminale, desi in esenta ea nu este chiar atat de grozava, wallpaper-urile fiind animate doar cand apasati indelung pe ele.

Puteti instala tweak-ul LiveWallEnabler din repo-ul http://repo.fortysixandtwo.com/ al Cydia, insa el vine fara wallpaper-urile animate, astfel ca ele trebuie descarcate separat in terminale cu ajutorul iFile, aplicatia fiind folosita pentru a instala wallpaper-urile.

Dupa ce instalati LiveWallEnabler veti accesa meniul de setari pentru wallpaper-uri si veti avea afisat un mesaj de alerta cu link-uri de download pentru wallpaper-uri, accesarea lor ducandu-va la website-ul din care le puteti descarca, optiunea de a face instalarea cu iFile instaland acele wallpaper-uri.

 

Articolul precedentPangu9 1.1 update a fost lansat
Articolul următorPangu 9.0.x Untether 1.1 update a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.