Pangu9 1.1 update a fost lansat

Pangu9 1.1 updatePangu9 1.1 update a fost lansat in cursul acestei seri pentru cei care doresc sa faca iOS 9 jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile proprii, noua versiune a programului rezolvand o mare parte dintre problemele intalnite in procesul de exploatare al sistemului de operare.

Conform hackerilor Pangu Team, Pangu9 1.1 update imbunatateste rata de succes a procedurii de jailbreak, optimizeaza procesul de backup pentru a reduce viteza de jailbreak si a rezolva problema care impiedica finalizarea procedurii din cauza unei erori de spatiu putin.

In continuare este rezolvat un bug care inchida aleator programul de jailbreak din cauza unei erori de conectivitate, este implementata optiunea de a face re-jailbreak pentru anumite terminale care erau vazute ca avand jailbreak, desi nu aveau, iar in final a fost rezolvat un bug legat de Xcode.

  • Improve the success rate and reliability of jailbreak program for 64bit devices
  • Optimize backup process and improve jailbreak speed, and fix an issue that leads to fail to jailbreak due to low disk space in Windows.
  • Fix a bug that leads to an exit of the jailbreak tool due to abnormal network status.
  • Add the re-jailbreak function (only for some devices that were upgraded via iTunes but were detected as jailbroken)
  • Fix a bug that leads to fail to use the instrument function in Xcode.
  • Notice: please update Pangu 9.0.x in Cydia if your device is already jailbroken, without the need to re-jailbreak it

Pangu9 1.1 update poate fi descarcat de aici. Separat un update pentru Pangu 9.x Untether va fi lansat astazi in Cydia cu rezolvari de probleme pentru cei care au deja jailbreak.