Boomerang – Instagram concureaza cu Live Photos

Instagram BoomerangBoomerang este o noua aplicatie lansata in cursul acestei zile in App Store de catre compania Instagram, ea fiind gandita pentru a concura cu noua functie Live photos implementata de catre compania Apple in iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Desi numele nu sugereaza acest lucru, aplicatia Boomerang inregistreaza un clip video sau o imagine care sunt redate incontinuu inainte si inapoi, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, ideea din spatele ei fiind interesanta intr-o gama restransa de situatii.

Conform celor de la Instagram, aplicatia Boomerang inregistreaza foarte rapid 10 poze pe care le transforma intr-un film de o secunda sau o imagine animata care este redata incontinuu inainte si inapoi, pozele putand fi partajate atat pe Instagram, cat si pe Facebook.

Find something (or someone!) that’s moving, or create a video selfie by switching to the front-facing camera. There’s just one button. Tap it once and Boomerang does the rest: shoots a burst of 10 photos and turns them into a delightful mini video. Share it on Facebook and Instagram right from the app, or save your video to your camera roll to share later.

Boomerang are la baza o idee care poate genera foarte multe imagini sau clipuri video scurte foarte interesante, insa ramane de vazut cat de popular va fi sistemul avand in vedere ca nici macar Live Photos nu atrage foarte multa atentie din partea utilizatorilor.

Aplicatia Boomerang este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.