Probleme dupa instalarea iOS 9.1

probleme dupa instalarea iOS 9.1Probleme dupa instalarea iOS 9.1 nu am intalnit deocamdata, aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri parand a fi cea mai stabila dintre toate cele lansate de catre compania Apple pana acum.

Probleme dupa instalarea iOS 9.1 nu am vazut raportate de catre o buna parte dintre cei care au instalat actualizarea pentru iDevice-uri, foarte multa lume fiind interesata de acest update intermediar care teoretic ar fi trebuit sa aduca schimbari importante, dar nu a facut-o.

iOS 9.1 a fost in principal gandit de catre compania Apple pentru a rezolva probleme de functionare ale iDevice-urilor, implementarea de functii noi nefiind una dintre prioritatile companiei Apple, iar acest lucru este usor de inteles chiar din lista de schimbari publicata aseara.

Probleme dupa instalarea iOS 9.1

Mai mult decat atat, daca iOS 9 a fost lansat cu foarte multe probleme legate de performantele terminalelor, utilizarea aplicatiilor, imposibilitatea de a activa Wi-Fi, Bluetooth ori alte functii de conectivitate, plus diverse alte probleme, iOS 9.1 nu pare sa aiba asa ceva.

In anii trecut actualizarile x.1 pentru iOS erau gandite pentru a implementa functii noi, aceste update-uri fiind oferite in principal cu noi tablete iPad, anul acesta doar iPad Pro fiind lansata de catre cei din Cupertino in luna noiembrie, insa restul iDevice-urilor nu vor avea functii noi importante.

Acestea fiind spuse, ce probleme dupa instalarea iOS 9.1 ati avut ?

52 COMENTARII

  1. Singura problema dupa instalare a fost ca la orice apel primit sau dat nu mai auzeam nimic. Am testat cu cateva apeluri si nu functiona nici microfonul nici difuzorul. La restart si-a revenit la normal. iPhone 6, fara jaikbreak.

  2. Ești cam prost așa zaone. Nu ți se pare ca dai cu papagalu’ ăla despre chestii de care habar nu ai? Mai documentează-te si nu te mai crede atot-știutor ca nu ești. Salut

  3. @Victor: intra in contacte si in stanga sus ai Groups, apesi pe el si daca prima linie de sus este show all contacs apasa pe ea si iti apare hide all contacts si asa trebuie sa ramana, dupa aceea cauta in contacte si vezi daca iti apare.

  4. Inainte de ios 9.1 am avut ios 9.1 beta public 5, dupa update mi-au disparut toate mesajele din imessages, pe tableta in schimb le am, i-am dat restore si degeaba, mi le arata in settings-> general-> storage ca ar ocupa 477 mb, dar tot nu le vad, dupa ce se termina restore-ul dispare si linia in care arata cat ocupa aplicatia imessage, am iphone 6s.

  5. ipad air: 5.2gb liberi inainte de update, dupa update de la 9.0.2 la 9.1 doar 1.1. restul mi i-a bagat in other. cred ca restore ma asteapta. nu stiu de unde problema asta, dar e ciudata si idioata.

  6. Nu credeam ca am sa ajung sa spun asa ceva dar ptr telefonul meu aceasta versiune e schrot, in contacte cand intru imi ramane blocat pe lista de telefonate unde am “ultimile apeluri” care nu le arata si cand intru la setari in telefon se blocheaza…mort. E mai rau ca un android, update am facut prin ota. iPhone 6S
    Dezamagit total….chip tsmc

  7. La funcționează bine,mai mult de atât cred ca sa prelungit viața bateriei.
    La fel semnalul mai bun după actualizarea 9.1
    iPhone 6s 64gb

  8. Ciudat,eu la Air-ul meu nu m-am uitat la spațiu înainte si dupa 9.1,dar oricum prea mare diferența de 4.1 gb(eu am avut vreo 3 gb liber înainte si dupa update(OTA,nu știu daca contează).

  9. @Zaone: in timpul update-ului mi-a dat itunes eroarea 14, zice ca e de la cablu care nu facea contact bine prin usb, apoi a ramas blocat unde iti arata sa introduci cablul in itunes, iar dupa conectare a mers cu update simplu fara restore. Crezi ca ar fi vreo problema, ceva sa nu se fi instalat cum trebuie dupa? Mersi! 😀

  10. Mie mi se intampla pe 9.0 ca atunci cand aveam un apel ratat, vechi de… sa zicem, 10 minute, cand aprindeam ecranul la telefon scria ceva gen “3 minutes ago”, aproape niciodata nu imi arata timpul corect. Pe 9.1 mai e mizeria asta? Plus ca se misca execrabil de incet 9, pe 6 plus 64…

  11. Probleme nu, însă bateria ține clar mai mult. Sunt FOARTE SURPRINS de baterie. Timp de vreo oră am stat pe Youtube și Facebook, abia scos de la încărcat și mai am 95% energie.

  12. Am instalat a2a oară cu iTunes pe curat cum se spune si vreau sa zic ca e diferența de aseară se mișca bine , 1 oară am dat actualizare pe tel si agata într-una , 5s

  13. Probleme cu contactele din agenda.
    O parte din contacte nu le mai gaseam in agenda, in schimb in spotlight imi apareau.
    Dupa resetarea configurarilor totul functioneaza OK.
    6S 228

  14. Se Descarcă bateria mult mai repede. Am iPhone 5s, sunt dezamăgit ca am făcut upgrade, in rest se mișca mai bine in multitasking

  15. salut….am updatat la 9.1….si azi am avut 2 rebooturi cind am deschis camera …..a mai avut cineva problema asta?….cred ca ma intorc la 9.0.2….

  16. numai si numai probleme am cu 9.1 (i5s). in momentul acesta e in curs de instalare 9.0.2. foarte dezamagit de 9.1 plus ca am mai dat si resetare configurari ca vezi tu doamne o sa mearga mai bine. nici poveste! nu faceti up la 9.1!!!

  17. cred ca jumate din ecranul tau e panou solar si iti incarca bateria, alta explicatie nu este. 🙂 sau iti scade dintr-o data de la 100% la 85% 🙂

  18. La mine de la ios 9 pe 5s mi se blocheaza touch-ul pe ecran , nu mai functioneaza nimic in afara de control center, si la acestra doar ridicarea de jos in sus a acestuia, in rest functiile nu le pot accesa ! pt remediere necesita hard reset !!

  19. Iph 5 dupa instalare IOS 9.1 totul a fost ok pana mi-a cerut sa onfirm parola la icloud, de atunci o tine in reboot constant la aprox 1-2min, am incercat downgrade la 9.0.2 si a inceput din nou cu reboot… any ideas?:))