iOS 9.1 vs iOS 9.0.2 pe iPhone 5S, 5, 4S – test performante

iOS 9.1 vs iOS 9.0.2 iPhone 5S, 5, 4S test performanteiOS 9.1 este disponibil din cursul serii trecute pentru toti cei care detin un iPhone, iPad sau iPod Touch in momentul de fata, iar unii dintre voi probabil se intreaba ce diferente in performante exista fata de iOS 9.0.2.

V-am spus dimineata primele mele impresii despre iOS 9.1 si v-am explicat atunci ca nu veti avea parte de o imbunatatire a performantelor pentru terminalele voastre, iar clipul video de mai jos demonstreaza cat se poate de clar ca iOS 9.1 si iOS 9.0.2 au performante aproximativ egale.

Stiu ca unii dintre voi asteptau o imbunatatire a performantelor in iOS 9.1 fata de iOS 9.0.2, insa din pacate acest lucru nu pare sa fie adevarat in cazul iOS 9.1, performantele sale fiind aproximativ aceleasi cu cele ale iOS 9.0.2, fiecare facand diverse lucruri mai rapid sau mai incet.

Articolul precedentIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 22.10.2015
Articolul următorNAVIGON Europe este la REDUCERE in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.