iOS 9.1 vs iOS 8.4.1 pe iPhone 5S/5/4S (Video)

iOS 9.1 vs iOS 8.4.1 pe iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4SiOS 9.1 a fost lansat in cursul saptamanii trecute de catre compania Apple, iar atunci v-am prezentat o comparatie a performantelor intre iOS 9.1 si iOS 9.0.2 si astazi va ofer posibilitatea de a vedea care este diferenta fata de iOS 8.4.1.

In clipurile video de mai jos puteti vedea cum functioneaza iOS 9.1 si iOS 8.4.1 pe iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S, cea de-a doua versiune a sistemului de operare avand performante mult mai bune, dar acest lucru era deja stiut de catre majoritatea posesorilor de iDevice-uri.

Desi iOS 9.1 porneste, in mod surprinzator, mai repede decat iOS 8.4.1, in restul situatiilor de utilizare vechea versiune a sistemului de operare ruleaza totul mai repede decat noua versiune, iar acest lucru este normal avand in vedere ca vorbim despre o actualizare majora facuta de Apple.

In general exact acelasi lucru se intampla de fiecare data cand un update major pentru iOS este lansat de catre compania Apple, asa ca daca sunteti interesati de performante mai bune ar fi bine sa reveniti la iOS 8.4.1 si v-am explicat intr-un articol cum faceti downgrade iOS 9 la iOS 8.4.1 cu odysseusOTA 2.

Articolul precedentFilmul Steve Jobs – 10 milioane de dolari in incasari
Articolul următorFacebook, iPhone si parazitul (comic)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.