iOS 9.2 este in centrul atentiei Apple

iOS 9.2 atentie AppleiOS 9.2 a intrat in centrul atentiei companiei Apple, cei din Cupertino dirijandu-si angajatii spre dezvoltarea viitoarei versiuni a sistemului de operare, iOS 9.1 fiind cel mai probabil trecut in administrare echipei specializate pe rezolvarea problemelor urgente.

Schimbarea atentiei angajatilor Apple spre iOS 9.2 este vizibila si in traficul de internet facut de catre acestia pe internet folosind noua versiune a sistemului de operare ce se afla in momentul de fata in dezvoltare, insa nimeni nu stie momentan cand va fi el disponibil.

Desi iOS 9.1 a fost lansat aseara de catre compania Apple, prima versiune beta a iOS 9.2 inca nu a fost pusa la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, lucru pe care nu multi l-ar fi preconizat avand in vedere ca iOS 9.1 a fost lansat cu o saptamana inaintea lansarii iOS 9.

Avand in vedere ca iOS 9.2 abia a intrat serios in atentia inginerilor Apple, deocamdata nu se stie nici ce noutati urmeaza el sa ne aduca, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre eventuala rezolvare a unor probleme pe care iPad Pro le-ar avea, ori despre posibila implementare a unor functii inca neanuntate.

Daca iOS 9.2 va fi lansat in versiune beta saptamana viitoare, atunci e destul de probabil ca versiunea finala sa isi faca aparitia abia la inceputul anului 2016 deoarece exista sanse minime ca anul acesta sa mai avem parte de o lansare a unei versiuni intermediare a sistemului de operare iOS.

Din moment ce iOS 9.1 nu a adus foarte multe noutati importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, ramane de vazut ce va putea implementa Apple atractiv in iOS 9.2 pentru a convinge utilizatorii sa continue sa faca upgrade in urmatoarele luni, mai ales ca o noua solutie de jailbreak va fi cu siguranta lansata pentru iOS 9.1.