iOS 9.2 beta 1 a fost lansat!

iOS 9.2 beta 1iOS 9.2 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino oferindu-le dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS posibilitatea de a instala noua versiune a sistemului de operare.

iOS 9.2 beta 1 este lansat la o aproape saptamana distanta de lansarea iOS 9.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, cei de la Apple indreptandu-si atentia spre viitoarea actualizare care probabil va aduce rezolvarea mai multor probleme existente si imbunatatirea performantelor.

Conform celor care au reusit sa obtina documentatie din cadrul Apple pentru lansarea iOS 9.2 beta 1, compania americana s-a axat pe rezolvarea unor probleme ale Safari deocamdata, diverse actiuni terte fiind implementate pentru browserul dedicat iDevice-urilor.

iOS 9.2 beta 1 a fost lansat!

Separat de acestea, compania Apple sustine ca a rezolvat unele probleme ale iCloud Keychain in iOS 9.2 beta 1 si unele probleme ale redarii de clipuri video, insa vorbim despre foarte putine noutati deocamdata, niciuna dintre ele legata de vreo functie noua pregatita.

In aceeasi idee, compania Apple nu a lansat vreo versiune public beta a iOS 9.2 deocamdata, insa ne putem astepta si la aparitia sa in orele sau zilele urmatoare, iar atunci toti utilizatorii de iDevice-uri vor putea instala acest upgrade beta pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri.

Avand in vedere ca Apple a inceput sa testeze iOS 9.2 din luna octombrie, exista o sansa ca lansarea oficiala a noii versiuni a sistemului de operare sa aiba loc pana la sfarsitul acestui an, insa deocamdata nimeni nu poate confirma cu certitudine acest lucru.

18 COMENTARII

  1. În sfârșit cu aceasta versiune s-a rezolvat lagul din interfața. Sper să rămână la fel și în versiunea finală! (Testat pe iPhone 6 plus.)