iOS 9.1 rezolva problema Game Center

iOS 9.1 rezolva problema Game CenteriOS 9.1 rezolva problema Game Center raportata de catre un numar foarte mare de utilizatori de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, ei nereusind sa deschida anumite jocuri din cauza modului in care a fost schimbat acest sistem de catre compania Apple.

V-am explicat intr-un articol anterior despre problemele Game Center in iOS 9 si despre faptul ca Apple a gasit drept singura solutie efectuarea unui restore si pierderea tuturor datelor din terminale, insa iata ca intre timp problema pare sa fi fost rezolvata ceva mai usor.

In lista de schimbari publicata anul aseara pentru iOS 9.1, compania Apple sustine ca una dintre principalele probleme rezolvate de catre actualizare este cea legata de functionalitatea Game Center, asa ca daca o intampinati pana acum, trebuie sa stiti ca ea a fost rezolvata.

Practic acum ar trebui sa se deschida fara probleme jocurile care au Game Center implementat si pentru care aveti salvate backup-uri in iCloud, iar daca veti avea in continuare probleme cu functionarea jocurilor, atunci va trebui sa faceti restore pentru terminalele voastre.

Acestea fiind spuse, a rezolvat iOS 9.1 problemele Game Center pentru voi ?

Articolul precedentProbleme dupa instalarea iOS 9.1
Articolul următoriPad este cel mai dorit cadou de Craciun
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.