3D Touch poate cantari obiecte (Video)

3D Touch cantarire obiecte3D Touch a fost lansat de catre compania Apple pentru a le permite utilizatorilor sa interactioneze mai usor cu iOS 9 de pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa tehnologia are potential mult mai mare decat controlarea unui numar limitat de aplicatii.

Inainte ca 3D Touch sa fie lansat de catre compania Apple, compania Huawei ne-a aratat ca Huawei Mate S poate cantari obiecte multumita Force Touch, iar acum un dezvoltator ne demonstreaza ca aceeasi functionalitate poate fi oferita si de catre tehnologia celor de la Apple.

In clipul video de mai jos vedeti o aplicatie numita Plum-O-meter care masoara greutatea unor obiecte prin masurarea nivelului de presiune aplicat pe ecran de catre obiectele plasate pe el, insa ramane de vazut cat de exact este in masurarea unei varietati de obiecte din lumea reala.

Desi functionalitatea Plum-O-meter este foarte interesanta, ramane de vazut in ce masura va fi ea sau dnu disponibila in App Store avand in vedere ca folosste API-uri private pe care compania Apple nu le va publica vreodata in magazinul sau de aplicatii.