Huawei Mate S este primul smartphone care poate cantari obiecte

Huawei Mate S cantarire portocalaHuawei Mate S este primul smartphone din lume care poate cantari obiecte, iar in cadrul prezentarii facute la IFA Berlin 2015 cei de la Huawei au cantarit o portocala care a avut o greutate de 280 de grame.

Desigur ca ideea de a cantari o portocala cu ecranul unui smartphone care are Force Touch este o mica gluma facuta si la adresa companiei Apple, ea fiind prima care a introdus Force Touch intr-un smartwatch, mai apoi intr-un laptop, iar iPhone 6S si iPhone 6S Plus trebuiau sa fie primele smartphone-uri cu ea disponibila.

Desi fizic iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar trebui sa fie primele smartphone cu aceasta tehnologie disponibila pentru utilizatori, Huawei a furat totusi startul si a demonstrat cum functioneaza Force Touch cu un smartphone, iar acum putem cantari diverse obiecte cu ecranele.

Huawei nu a spus ce greutate poate suporta ecranul Huawei Mate S si prea curand nu vom afla, insa dupa ce primele terminale iPhone vor fi lansate vom vedea cu siguranta multi utilizatori care vor dori sa afle ce greutate au diverse obiecte si sigur vom avea aplicatii pentru aceasta functionalitate.

Ca sa fiu sincer, sunt uimit de ceea ce este demonstrat ca fiind posibil in momentul de fata cu un smartphone si sunt sigur ca putini si-au imaginat la inceputul acestui an ca pana in decembrie vom avea smartphone-uri capabile sa cantareasca diverse obiecte din lumea larga.