iPhone 6S este la fel de exact ca un cantar

iPhone 6S cantarit rosieiPhone 6S este la fel de exact precum un cantar, iar clipul video de mai jos demonstreaza cat se poate de clar acest lucru, rosia din imagine avand greutatea de 141 de grame, ea fiind afisata atat de cantar cat si de noul terminal al celor de la Apple.

Zilele trecute v-am spus ca iPhone 6S poate cantari obiecte cu ajutorul 3D Touch, iar daca atunci vedeam doar afisat un procentaj cu privire la greutatea obiectului, astazi vedem ca inclusiv gramajul unui obiect poate fi redat de catre aplicatia creata special pentru aceasta functionalitate.

Versiunea initiala a aplicatiei a fost modificata pentru a putea reda gramajul obiectului plasat pe ecranul iPhone 6S pentru a fi cantarit prin 3D Touch, insa deocamdata sistemul functioneaza doar cu anumite fructe care au coaja foarte subtire, un cartof, de exemplu, neputand fi cantarit.

Avand in vedere ca acum vedem doar versiuni rudimentare ale unui sistem prin care pot fi cantarite diverse obiecte folosind 3D Touch, daca acest cod pentru aplicatii va fi imbunatatit, in viitor am putea cantari o varietate mult mai mare de obiecte folosind ecranul iPhone 6S.

https://www.youtube.com/watch?v=SytXwjGGikA

Greutatea obiectelor este redata prin masurarea spatiului pe care il ocupa pe ecran si a presiunii pe care o aplica pe acesta prin 3D Touch, iar prima demonstratie ne arata ca masuratorile sunt destul de exacte, chiar daca deocamdata codul aplicatiei nu este perfect.

3D Touch din iPhone 6S va putea fi utilizat in viitor pentru a cantari obiecte intr-un mod mult mai simplu si mai exact decat pana acum, dar totul depinde de modul in care dezvoltatorii vor putea sa imbunatateasca actualul cod pentru aplicatia prezentata in clip.

Voi ce parere aveti despre aceasta aplicatie pentru a cantari obiecte prin 3D Touch si cat de utila credeti ca ar fi o asemenea functionalitate in viitor pentru iPhone 6S ?