Prima Pagina iOS 9.1 iOS 9.1 rezolva o problema majora a task switcher

iOS 9.1 rezolva o problema majora a task switcher

ios 9.1 problema task switcheriOS 9.1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar in lista de schimbari anuntata pentru noua versiune a sistemului de operare a fost mentionata o imbunatatire a performantelor task switcher-ului prin care sunt inchise aplicatiile deschise in background.

Compania Apple sustine ca iOS 9.1 imbunatateste radical performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor in timpul folosirii task switcher-ului pentru administrarea aplicatiilor deschise in background si ca sa fiu sincer am observat o imbunatatire a acestui sistem.

Atat deschiderea task switcher-ului in iOS 9.1, cat si vizualizarea tuturor aplicatiilor din background folosind gesturi in interfata se efectueaza mult mai rapid decat in trecut, fara blocaje temporare, sau cel putin aceasta este experienta mea pe iPhone 6S Plus.

Inchiderea aplicatiilor deschise in background se face deasemenea mult mai repede decat in trecut pe iPhone 6S Plus si probabil inclusiv in celelalte iDevice-uri care ruleaza iOS 9.1, asa ca din punctul meu de vedere ar trebui sa aveti o experienta foarte buna in utilizarea noii versiuni.

Voi ce experienta ati avut cu performantele task switcher-ului in iOS 9.1 ?

 • radu

  Cu task switcher e ok. La mine a aparut o alta problema: 30% baterie, deschid wot assistant si telefonul se inchide. Apas butonul de deschidere dar imi spune ca nu am baterie si tb pus la incarcat. Cand il deschid cu incarcatorul conectat imi arata tot 30% baterie. Oare sa fi fost de la faptul ca a stat in dreptul geamului deschis si sunt 5 grade afara? Revin daca se mai intampla. Iphone 6s 128 gb

 • otto

  E panica la 6 plus tot asa face de la 9 incoace agata ca dracii,cc in jocuri abia il accesez.doar daca dau cu bifa la reduce transparency o rezolva,da nu imi place cum arata notification center ca e negru….,

 • MatianR

  La mine, la iph 6, a crescut autonomia bateriei. Am ajuns la 70 ore !!

 • GabrielgBr1986

  De la frig. Asa am patit ieri: erau tot undeva la 5 grade. Baterie 90%. Am scos telefonul am facut un filmulet de 2 minute si a scazut bateria la 1% din cauza frigului si a vantului. Dupa ce s-a incalzit i-am dat restart si era 88%.

 • radu

  Iphone 6 nu avea probleme la frig. La cate probleme are 6s comparativ cu plusuri fata de 6 mai bine nu faceam upgrade.

 • rpm

  unde esti tu Steveeee???

 • Dragosh

  Eu nu am probleme pe 6S…

 • radu

  Iesi cu el la frig…

 • Anca Adriana Corina

  La mine dupa ce dau restart la tel iph 6 imi apar in background cu toate ca inainte de a restarta au fost inchise aceste aplicatii care si dupa repornire ele apar sa ruleze …alt buggg

 • V.P

  Te-as ruga sa dai de veste atunci cand Apple rezolva problemele iOS -ului 9 pe iPhone 6 Plus , eu momentan am ramas pe 8.4.1 .

 • marian_24

  Bine ca am apucat sa revin la iOS 8.4.1, este super bun pe iPhone 6.

 • Edi Filip

  Nu stiu daca are vreo relevanta ,dar am comparat iPhone 5 cu iOS 7.1 vs 5S cu 9.1 si pot spune ca n-are nicio treaba multitasking-ul de pe 9 . E nimic fata de 7.1 ! Anyway , we keep ‘advancing’

 • Sebastian

  Iphone 6s este o dezamagire pentru mine!!!!,folosesc iphone de la gamma3 si pana acum!! Acest telefon se incalzeste in ultimul hal,despre autonomia bateriei sa nu discutam!,de nenumarate ori se bloca agenda telefonica si lista de apelanti!!!nu mai apar numai niste rubrici goale!!!,restart si pe urma merge max o zi…daca vrei sa faci poza este uneori cand trebuie sa te uiti la ultima poza facuta de tine mai mult de10 sec si pe urma poti face si u o poza…si asa mai departe!!!

 • Viorel Predatorul

  Nu pot să cred ceea ce scrii tu.