iOS 9.1 rezolva o problema majora a task switcher

14

ios 9.1 problema task switcheriOS 9.1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar in lista de schimbari anuntata pentru noua versiune a sistemului de operare a fost mentionata o imbunatatire a performantelor task switcher-ului prin care sunt inchise aplicatiile deschise in background.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Compania Apple sustine ca iOS 9.1 imbunatateste radical performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor in timpul folosirii task switcher-ului pentru administrarea aplicatiilor deschise in background si ca sa fiu sincer am observat o imbunatatire a acestui sistem.

Atat deschiderea task switcher-ului in iOS 9.1, cat si vizualizarea tuturor aplicatiilor din background folosind gesturi in interfata se efectueaza mult mai rapid decat in trecut, fara blocaje temporare, sau cel putin aceasta este experienta mea pe iPhone 6S Plus.

Inchiderea aplicatiilor deschise in background se face deasemenea mult mai repede decat in trecut pe iPhone 6S Plus si probabil inclusiv in celelalte iDevice-uri care ruleaza iOS 9.1, asa ca din punctul meu de vedere ar trebui sa aveti o experienta foarte buna in utilizarea noii versiuni.

Voi ce experienta ati avut cu performantele task switcher-ului in iOS 9.1 ?