Cum instalezi in iOS 9 noile emoji din iOS 9.1

Cum instalezi in iOS 9 noile emoji din iOS 9.1In iOS 9.1 compania Apple a implementat peste 150 de caractere emoji noi pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ele nefiind disponibile si in vechile versiuni ale sistemului de operare iOS 9, insa cu ajutorul jailbreak-ului puteti avea parte de ele.

Pentru a putea instala in iOS 9 noile caractere emoji ale iOS 9.1 va trebui mai intai sa instalati aplicatia BytaFont 2 in terminalele voastre, ea stand la baza intregii proceduri deoarece doar prin intermediul sau puteti modifica fonturile iOS sau implementa caracterele emoji specifice.

Pentru a instala in iOS 9 noile caractere emoji ale iOS 9.1 trebuie sa :

  1. Adaugati repo-ul http://poomsmart.github.io/repo/ in aplicatia Cydia.
  2. Sa instalati din el pachetul Emoji83+, NU versiunea BETA.
  3. Dupa instalarea pachetului va trebui sa cautati in restul repo-urilor pachetul Emoji iOS 9 Backup (D) pe care sa il instalati.
  4. Dupa instalarea celui de-al doilea pachet, procedura care ar putea dura destul de mult, va trebui sa deschideti aplicatia BytaFont 2.
  5. In aplicatia BytaFont 2 cautati meniul Emoji.
  6. In meniul Emoji al aplicatiei BytaFont 2 selectati Emoji_iOS 9.1 apoi asteptati efectuarea respring-ului.

Dupa urmarea acestei proceduri ar trebui sa aveti noile caractere emoji in iOS 9.1 pentru utilizare in oricare dintre aplicatiile sistemului de operare iOS 9.x instalat in terminalele voastre, procedura nefiind testata in iOS 8.x, asa ca acolo experimentati singuri.