Apple ofera iPhone inlocuitor la reparatii

39

iPhone temporar reparatiiApple a lansat in cursul acestei zile un nou program de reparatii pentru terminalele sale iPhone, oferind in premiera terminale iPhone inlocuitoare pentru cele care sunt lansate la reparat in Apple Store-urile sale.

Mai exact, posesorii de terminale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus care trebuie sa dispozitivele la reperat pentru mai multe zile vor primi o unitate inlocuitoare, mai exact un model cu 16 GB spatiu de stocare, aceasta unitate urmand a fi returnata dupa finalizarea reparatiei.

Compania Apple a descoperit ca anumite reparatii se fac mai usor in centrele sale de reparatii decat in Apple Store-uri, astfel ca a luat decizia de a nu mai repara in magazine anumite produse si de a le trimite pentru reparare in alte locatii pentru a le oferi angajatilor timp sa rezolve alte probleme.

Terminalele iPhone care nu se mai pot conecta la calculatoare, sau nu mai pornesc deloc ori afiseaza doar un logo Apple in timpul pornirii vor fi trimise pentru reparatie in alte locatii decat in Apple Store, utilizatorii primind unitati inlocuitoare in perioada de reparatie.

Programul pilot initiat de catre compania Apple va fi disponibil doar in anumite locatii din SUA, Europa si Japonia, si dupa o perioada de testare de cateva luni se va lua o decizie privind o posibila extindere a sa in alte tari de pe glob, asa ca nu se stie exact cat va dura totul.

Aceasta este o premiera pentru compania Apple si desigur ca programul nu este disponibil in Romania, nici nu se stie daca va ajunge vreodata, insa daca locuiti intr-una dintre putinele tari in care programule ste deschise, s-ar putea sa beneficiati de aceasta schimbare.

Deci, ce parere aveti de schimbarea implementata de Apple ?