Apple Watch este cel mai cool wearable

Apple Watch este cel mai cool wearableApple Watch este cel mai cool wearable conform unui nou studiu facut de catre o companie americana in Mare Britanie si SUA, acesta punand brand-ul Apple in topul celor mai cool brand-uri de companii care produc produse de acest gen pentru vanzare in diverse tari de pe glob.

Apple Watch este singurul smartwatch lansat de catre compania Apple in existenta sa si desi este pe piata de doar cateva luni, el s-a dovedi a inregistra vanzari foarte bune pana in prezent, umilind toti competitorii care au lansat produse in aceasta categorie, asa ca pozitionarea in acest top este logica.

Dupa cum puteti vedea deja mai jos, compania Samsung este plasata pe locul al doilea, in timp ce Google ocupa pozitia a treia, LG si Sony incheind un top 5 in care nu gasim niciun producator elvetian de ceasuri, asta pentru ca majoritatea nu s-au grabit sa lanseze wearables.

In top 10 regasim totusi Rolex, UnderArmour, Tag Heuer si Ralph Lauren, insa niciunul dintre produsele lor nu ofera o functionalitate similara precum Apple Watch, in principal din cauza interconectivitatii reduse cu terminalele iPhone, asa ca vanzarile probabil nu vor uimi pe cineva.

Acestea fiind spuse, sunt curios care este parerea voastra in legatura cu acest studiu.

Top 15 brand-uri populare de wearables :

  1. Apple
  2. Samsung
  3. Google
  4. LG
  5. Sony
  6. Nike
  7. Rolex
  8. UnderArmour
  9. TAG Heuer
  10. Ralph Lauren
  11. G-Shock
  12. Chanel
  13. Microsoft
  14. Motorola
  15. Adidas
  16. Omega
  17. Breitling
  18. Huawei
  19. Garmin
  20. Pebble
  21. Xiaomi