Facebook lanseaza noi functii pentru notificari

Facebook notificariFacebook a anuntat in cursul acestei seri lansarea unei noi functii pentru aplicatia dedicata iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, sectiunea de notificari afisand acum mai multe informatii pentru utilizatorii interesati.

Conform celor de la Facebook, noua functie implementata pentru aplicatia sa va afisa in meniul de notificari nu doar notificarile obisnuite pe care le primim pentru interactiunile cu postarile noastre, ci si o multitudine de alte informatii care in mod normal ar fi greu de descoperit.

In partea superioara a meniului de notificari vom vedea in continuare cele mai recente notificari, in timp ce in partea inferioara vor fi afisate di verse informatii precum zilele de nastere ale unor prieteni sau membri ai familiei, evenimente importante din viata noastra, etc.

Separat vom vedea scoruri sportive, notificari de la pagini ale posturilor TV sau show-urilor TV favorite, informatii despre evenimente la care ati confirmat participarea si o multitudine de alte informatii similare privind asemenea evenimente Facebook.

Pentru ca aceste informatii sa fie afisate utilizatorii trebuie sa fi dat deja like anumitor pagini sau conturi Facebook, datele fiind redate in baza acestor confirmari ale interesului vis-a-vis de ele, deci in principiu veti vedea mai multe informatii despre ceea ce va intereseaza.

Deocamdata functia noua este oferita doar pentru utilizatorii care au activata functia de inregistrare a locatiilor vizitate, sau a celor care pot vedea informatii despre business-uri si altele asemenea, deci teoretic in Romania nu ar trebui sa aveti deocamdata functia disponibila.

Daca locuiti intr-o alta tara de pe glob, atunci in zilele urmataore ar trebui sa vedeti functia activata in dispozitivele voastre, insa trebuie sa aveti rabdare pana cand ea va fi propagata in lumea intreaga.